Afval storten particulieren – Milieupark Kampen


Met ingang van 1 januari 2014 is de locatie van het milieupark aan de Dieselstraat 31 gesloten. U kunt (als burger of bedrijf) vanaf nu uw afval bij ons storten op het milieupark.

U kunt bij ons terecht voor het brengen van alle afvalstoffen. We wegen uw (vracht)auto/aanhanger voor en na het storten, waarna de prijs berekend wordt. Betaling contant of met pin is mogelijk.

Kijk ook bij Veelgestelde vragen voor meer informatie.

Container nodig?

Recycling Kampen containerKijk in onze webshop.
Een door u bestelde container wordt door ons op afspraak aangeleverd en weer opgehaald. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de container en het soort afval. Gesorteerd aanleveren is goedkoper. De eerste twee weken betaalt u geen huur voor de container. U betaalt dan slechts voor het transport van de container en voor de verdere verwerking van het afval.

Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie en advies over welke container voor u geschikt is.

Sloopwerkzaamheden

Recycling Kampen sloopwerkVoor uw grotere sloopklussen bieden wij de helpende hand en materieel. Denk hierbij aan het slopen van (delen van) een woning of gebouw. Onze vakmensen komen met de juiste machines en voeren het puin op een verantwoorde manier af.

Zand, grind, tuingrond, schelpen etc.

Recycling Kamen zand grind tuingrond

Deze producten kunt u bij ons afhalen of tegen meerprijs laten leveren. Wij leveren in big-bags, containers of losgestort. De meerprijs is afhankelijk van het aantal kilometers en de hoeveelheid en soort van het af te leveren product.