Hoe helpt u mee geld in te zamelen voor de deelnemende organisaties? Het is heel eenvoudig!

U klikt in de periode van 1 april (9:00) tot en met 14 april 2017 (tot 21:00 uur)  op het goede doel van uw keuze en het geld voor het goede doel rolt bij wijze van spreken in de containerbak! Zo zamelt u voor uw goede doel heel eenvoudig geld in. En, heel leuk; u kunt dit iedere dag herhalen! U kunt echter maar éénmaal per 24 uur stemmen. Stel dat u maandag om 21 uur stemt, dan kunt u  pas weer na dinsdag 21 uur stemmen.recycling kampen sponsort

De organisatie van uw keuze krijgt dan het percentage van het totale sponsorbedrag dat overeenkomt met het percentage dat verkregen is via het stemmen. Als u afval in de periode van 1 maart tot en met 14 april afgeeft bij Recycling Kampen verdient uw goede doel maar liefst 10 stemmen per afgifte! U moet dit dan wel noemen bij de balie. Ieder jaar sponsoren we tal van organisaties die de regio Kampen versterken of het welzijn en/of sport stimuleren.
Omdat we de betrokkenheid bij en het stimuleren van de regio Kampen belangrijk vinden, willen we onze sponsorgelden in deze regio besteden.